Mindful

MINDFULNESSTRAINING

Individueel

Volg bij mij een individuele 8- weekse mindfulnesstraining en leer in je eigen tempo hoe je mindfulness in je dagelijks leven kan toepassen. Minder druk, minder stress en de juiste tools om weer beter met aandacht te kunnen genieten van kleine en grote dingen.

Groep

Ik geef regelmatig groepstrainingen waar je gewoon bij kunt aansluiten. Deel je ervaringen met anderen en wissel tips uit over het toepassen van mindfulness in je dagelijkse dingen. Je kunt je ook als groep vrienden, collega’s of familie aanmelden en samen een mindfulnesstraining volgen.

Voor (hoge)scholen en universiteiten

Ik begeleid ook eindexamenkandidaten op middelbare scholen, zodat ze met meer rust en vertrouwen het eindexamen ingaan. In een aantal workshops maak je in kleine groepjes kennis met mindfulness en leer je hoe het je helpt met spanning en stress om te gaan.

Voor bedrijven

Met alle collega’s mindful aan het werk? Dat kan! Ook voor bedrijven of afdelingen heeft mindfulness op verschillende vlakken veel te bieden. Een collega die goed in haar of zijn vel zit is immers van grote waarde voor ieder bedrijf!