I am

Mijn naam is Anne-Marie Pel I AM Fit Food Mindful!!

Het begon toen ik moeder werd van 2 lieve, gezonde en mooie jongens. Het leven werd mooier, maar ook drukker en ik eiste van mezelf dat ik in hetzelfde tempo door bleef gaan. Liefst zelfs nóg efficiënter. Daarbovenop is in de afgelopen jaren ook de hoeveelheid prikkels enorm toegenomen. Doordat deze eerste jaren van het moederschap niet vanzelf gingen en we niets cadeau kregen, ben ik een training in mindfulness gaan volgen.

Na deze training ondervond ik zelf steeds meer rust in hoofd en lijf. Ik had vooraf niet gedacht dat dit zo bij mij zou passen, dat ik het graag wilde overbrengen op anderen. Als dit mij zo veel meer rust bracht, dan wilde ik dit graag delen. Ik ben een opleiding voor trainer in mindfulness gaan volgen en ben ik hiermee direct aan de slag gegaan met verschillende trainingen vanuit een eigen onderneming.

Hetzelfde verhaal eigenlijk voor voeding. Twee en een half jaar geleden had ik al verschillende lijnpogingen achter de rug toen ik mijn eetpatroon veranderde en meer ging bewegen, waardoor ik afviel. Ook dit wilde ik graag delen met anderen en mijzelf hiervoor opleiden. Zeker met mindfulness (mentale stuk) leek me inzicht in gezonde voeding en een gezonde levensstijl (fysieke stuk) een mooie combinatie. En dus volgde ik een opleiding tot gewichtsconsulent.

Daarnaast ben ik ondertussen gecertificeerd om powerwalk trainingen aan te bieden. Dit leek me een mooie en goede aanvulling op mijn aanbod in mindfulness en gezonde voeding en leefstijl. Dus mentaal en fysiek fit! Ik geloof dat steeds meer mensen behoefte hebben aan mentale en fysieke gezondheid. Ik merk zelf dat ik door de combinatie van mindfulness, gezond eten en voldoende beweging, letterlijk en figuurlijk beter in mijn vel zit en meer energie heb.

Dit gun ik iedereen!

Opleidingen:

See True Mindfulness

Opleiding tot mindfulness trainer 2014

Mindful Run Nederland

Opleiding tot instucteur Mindful Run/Walk en Wandelcoaching 2019

Powerwalkclub

Opleiding tot powerwalk trainer 2020

Holistische Academie Bilthoven

Opleiding BGN Gewichtsconsulent 2021