Fit

Ik bied verschillende trainingen aan om zowel mentaal als fysiek fit te worden.

MindfulnessFitWalk

Een MindfulnessFitWalk is een 5-weekse cursus die je individueel of in een groep kunt volgen. Omdat je fysiek in beweging bent, kom je ook mentaal in actie. Wandelen geeft rust in je hoofd en je praat makkelijker vrijuit. Even uit je hoofd en met meer contact in je lijf en gevoel. Op een laagdrempelige manier maak je kennis met mindfulness oefeningen. Ook is er aandacht voor gezonde ademhalingstechnieken. Door deel te nemen zul je een eerste stap in meer rust en minder stress gaan ervaren en ondertussen ben je heerlijk buiten in beweging!

Plan een kosteloze kennismakingswandeling met mij in, als je hier meer informatie over wil.

MindfulnessFitWandelcoaching

Al wandelend in de buitenlucht bied ik 1-op-1 coaching en gaan we mentaal meer de diepte in. Tijdens het coachingstraject krijg je door middel van gesprekken, coaching, mindfulness oefeningen en ademhalingstechnieken weer grip op of een oplossing voor een ‘probleem’ en voorkom je bijvoorbeeld een burn-out.

Plan een kosteloze kennismakingswandeling met mij in, als je hier meer informatie over wil.

Powerwalk

Powerwalken is een intensieve manier van bewegen, waarbij je in een stevig tempo doorwandelt. Op deze manier verbetert ongemerkt je conditie en word je fitter. Het wandelen wisselen we af met krachtoefeningen, waardoor je spieren sterker worden en ook je houding verbetert. Met powerwalken hou je altijd 1 voet aan de grond waardoor het minder belastend is voor je gewrichten. Iedereen kan het dus doen, jij ook!

Plan een kosteloze powerwalk training in en ervaar wat het met je doet!